JUG SHAKLEE AJAIB


AIR YANG LEBIH BERSIH DAN SIHAT DATANG HANYA DARI SEBUAH JUG AIR!!

Sebab tu saya namakan jug ni sebagai JUG AJAIB

RISIKO MEMINUM AIR TERCEMAR

Bahan beracun & berbahaya hasil produk sampingan

**boleh menyebabkan masalah hati,buah pinggang @ pusat kawalatur saraf

Logam Berat

**boleh menyebabkan tahap IQ rendah,lembab dlm pelajaran,tumbesaran tidak sihat

Pencemaran Pertanian

**menyebabkan masalah kesuburan

Pencemaran industri

**meningkatkan risiko kanser

Shaklee Get Clean Water Pitcher merupakan jug yg canggih, mudah diguna dan senang nak bawa kemana-mana.

Mula diperkenalkan pada 2011..sekali pandang macam heater air biasakan?? Sangat mudah tak perlu nak sambung bekalan elektrik…tapi ia bukan macam heater biasa kat rumah yee…ia water pitcher ringkas, mesra alam, selamat & berkualiti.

water pitcher shaklee

water pitcher shaklee

Kelebihan Water Pitcher ni..

boleh menuras kandungan air sehingga 303 litter air / 80 galen air / 600 botol minuman mineral untuk setiap satu blok penuras.

– blok penuras oleh ditukar sekiranya mencapai 303 litter air / apabila mencecah jangka masa penggunaan setiap 4 bulan (mana yg capai lebih awal)

– tak perlu nak pasang pada sinki macam water filter yg lain2 tu…jimat & harga lebih rendah daripada jenama yg lain.

filter water pitcher

filter water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

TAHUKAH ANDA??

– kualiti air dinegara kita ini boleh dikatakan kurang bersih.Walaupun nampak jernih tapi kandungannya  kita tak tau. kadangkala terdapat plumbum,sisa kilang, klorin dll. yg membahayakan tanpa kita sedari.

– kalau beli diluar contoh dimesin2 vendor / air tekan2 tu belum tentu tahap kebersihannya terjamin.

masa & tenaga juga terbuang.

alat ganti yg mudah diperolehi diagen2 sah shaklee nak lebih mudah beli terus dengan saya.

KEISTEMEWAAN WATER PITCHER SHAKLEE

SELAMAT: Menyingkirkan kandungan plumbum  dan bendasing lain.Berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar merbahaya yg terkandung dalam air.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan kos. Rakyat malaysia banyak menghabiskan wang dengan mambeli air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja ,water pitcher dapat menberi air yg bersih , selamat & sihat.

HANDAL:  lebih banyak air bersih pada setiap masa. Dengan menuras 303 liter air/80 galen air pada setiap penuras bermakna 2x ganda lebih banyak berbanding yg lain.

MESRA ALAM: memelihara alam sekitar. Water pitcher menggunakan sistem penuras jug air dengan blok karbon isian semula yg pertama dimana ia dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat drp  arang tempurung kelapa yg tahan lasak & baik terhadap alam sekitar.

Yang Paling best ialah Water Pitcher ni ada meter auto. Bila sampai masa utk tukar penuras ia akan ditunjukkan pada meter.

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk 'REPLACE'..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk ‘REPLACE’..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

So pada anda yang inginkan Jug Ajaib yg ringkas,mudah & jimat boleh dapatkan sekarang. Peruntukkan sedikit wang anda untuk kesihatan yg berpanjangan…jika dibandingkan dengan penapis yg agak mahal dipasaran.

Pada anda yg sukakan air sejuk…Jug ni boleh disimpan didalam peti sejuk….segarkan…..

**Pada anda yg ingin dapatkan produk shaklee dari saya, boleh juga dapatkan sendiri di cawangan yg berdekatan (boleh lihat pautan di ” Branch Shaklee”) dengan menggunakan ID 925103 (Hapidzatunnisak Musa).

Anda boleh sms/pm/whatsapp Feeza Man di 01121780800

Nutriferon – baik untuk sistem imun badan


Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

Assalamualaikum…hari ni saya nak share dengan uools tentang kelebihan dan kebaikan Nuriferon Shaklee.

KEBAIKAN NUTRIFERON SHAKLEE TINGKATKAN IMUNITI

Kebaikan Nutriferon terbukti secara klinikal selamat, berkesan & semulajadi 100%. Bagi orang dewasa mahukan kanak-kanakyg kerap demam, selsema, sakit2 badan, sengal2, hidung tersumbat, bersin2, batuk2 , ……elok ambil Nutriferon ni…

Ia mengaktifkan sistem imun kita untuk menghalang & melawan jangkitan (tanpa bahan kimin tau)…jadi mudah mudahan tak perlulah ke klinik…

Nutriferon umpama First Aid Kit yang harus disimpan dalam rumah (satu rumah…satu Nutriferon ) !!

nutriferon

nutriferon

KEBAIKAN NUTRIFERON YANG TIADA TANDINGAN

* merupakan rumusan berpaten yg istimewa membantu meningkatkan keseluruhan sistem imun tubuh..

* membantu lawan kanser & tumur otak

* membantu kurangkan ketidakselesaan  waktu kemoterapi

* melindungi dari influenza, selsema..

* melambatkan proses penuaan

* meringankan stress dan kelesuan

* mengurangkan infersi & sakit kronik pesakit2 hepatatis B & C

* membantu kesihatan wanita monopous menjadi lebih baik

* mengurangkan simtom2 ketika pra haid & waktu haid

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

FAKTA MENGUASAI KELEBIHAN NUTRIFERON

* dicipta oleh pakar imun , DR Yasuhiko Kojima

* lebih daripada 40th penyelidikan

* Dr Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi didunia

* Nutriferon mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi.

* terbaik secara klinikal terhadap manusia

* Nutriferon banyak digunakan dalam bidang perubatan

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

nutriferon shaklee

nutriferon shaklee

Saya nak share pula tentang testimoni Nutriferon….

testimoni nutriferontestimoni nutriferon

testimoni nutriferon

testimoni nutriferon

Inilah sedikit sebanyak info tentang Nutriferon Shaklee….harap-harap dapat membantu….HIDUP SIHAT KELUARGA BAHAGIA!!!

Untuk oder/harga SERIUSS JIMATT!!

SMS/WHATSAPP FEEZA : 01121780800

@PM di FB : http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

@ LIKE di Fanpage: http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

>>>>>>TERIMA KASIH SUDI BERKONGSI<<<<<<<