JUG SHAKLEE AJAIB


AIR YANG LEBIH BERSIH DAN SIHAT DATANG HANYA DARI SEBUAH JUG AIR!!

Sebab tu saya namakan jug ni sebagai JUG AJAIB

RISIKO MEMINUM AIR TERCEMAR

Bahan beracun & berbahaya hasil produk sampingan

**boleh menyebabkan masalah hati,buah pinggang @ pusat kawalatur saraf

Logam Berat

**boleh menyebabkan tahap IQ rendah,lembab dlm pelajaran,tumbesaran tidak sihat

Pencemaran Pertanian

**menyebabkan masalah kesuburan

Pencemaran industri

**meningkatkan risiko kanser

Shaklee Get Clean Water Pitcher merupakan jug yg canggih, mudah diguna dan senang nak bawa kemana-mana.

Mula diperkenalkan pada 2011..sekali pandang macam heater air biasakan?? Sangat mudah tak perlu nak sambung bekalan elektrik…tapi ia bukan macam heater biasa kat rumah yee…ia water pitcher ringkas, mesra alam, selamat & berkualiti.

water pitcher shaklee

water pitcher shaklee

Kelebihan Water Pitcher ni..

boleh menuras kandungan air sehingga 303 litter air / 80 galen air / 600 botol minuman mineral untuk setiap satu blok penuras.

– blok penuras oleh ditukar sekiranya mencapai 303 litter air / apabila mencecah jangka masa penggunaan setiap 4 bulan (mana yg capai lebih awal)

– tak perlu nak pasang pada sinki macam water filter yg lain2 tu…jimat & harga lebih rendah daripada jenama yg lain.

filter water pitcher

filter water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

TAHUKAH ANDA??

– kualiti air dinegara kita ini boleh dikatakan kurang bersih.Walaupun nampak jernih tapi kandungannya  kita tak tau. kadangkala terdapat plumbum,sisa kilang, klorin dll. yg membahayakan tanpa kita sedari.

– kalau beli diluar contoh dimesin2 vendor / air tekan2 tu belum tentu tahap kebersihannya terjamin.

masa & tenaga juga terbuang.

alat ganti yg mudah diperolehi diagen2 sah shaklee nak lebih mudah beli terus dengan saya.

KEISTEMEWAAN WATER PITCHER SHAKLEE

SELAMAT: Menyingkirkan kandungan plumbum  dan bendasing lain.Berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar merbahaya yg terkandung dalam air.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan kos. Rakyat malaysia banyak menghabiskan wang dengan mambeli air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja ,water pitcher dapat menberi air yg bersih , selamat & sihat.

HANDAL:  lebih banyak air bersih pada setiap masa. Dengan menuras 303 liter air/80 galen air pada setiap penuras bermakna 2x ganda lebih banyak berbanding yg lain.

MESRA ALAM: memelihara alam sekitar. Water pitcher menggunakan sistem penuras jug air dengan blok karbon isian semula yg pertama dimana ia dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat drp  arang tempurung kelapa yg tahan lasak & baik terhadap alam sekitar.

Yang Paling best ialah Water Pitcher ni ada meter auto. Bila sampai masa utk tukar penuras ia akan ditunjukkan pada meter.

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk 'REPLACE'..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk ‘REPLACE’..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

So pada anda yang inginkan Jug Ajaib yg ringkas,mudah & jimat boleh dapatkan sekarang. Peruntukkan sedikit wang anda untuk kesihatan yg berpanjangan…jika dibandingkan dengan penapis yg agak mahal dipasaran.

Pada anda yg sukakan air sejuk…Jug ni boleh disimpan didalam peti sejuk….segarkan…..

**Pada anda yg ingin dapatkan produk shaklee dari saya, boleh juga dapatkan sendiri di cawangan yg berdekatan (boleh lihat pautan di ” Branch Shaklee”) dengan menggunakan ID 925103 (Hapidzatunnisak Musa).

Anda boleh sms/pm/whatsapp Feeza Man di 01121780800

Advertisements

MEAL SHAKES UNTUK SEISI KELUARGA ANDA


Ramai beranggapan Meal Shakes  hanya untuk kanak2 je..walhal ia adalah untuk semua dan seisi keluarga. Semua boleh ambil Meal Shakes ni dari bayi 1 tahun keatas, pelajar,kanak2 membesar, ibu hamil, para atlet, vegetarian, orang sakit, orang yang sibuk bekerja, orang yg selalu mengambil makanan segera, warga tua dan sebagainya.

Meal Shakes menyediakan hidangan lengkap dengan nutrisi dan asid amino yg mudah diserap untuk kegunaan harian. Rasa Vanila yg sangat lazat dan harum. Berita baik bagi yg tidak boleh menelan pil terutama kanak2 dan warga tua.

Diperbuat dari bahan semula jadi..buah buahan, sayuran, kacang soya,lactalbumin (sejenis susu). Mempunyai protin yg sangat tinggi baik untuk keperluan badan.

Antara kebaikannya adalah…

*memberi nutrisi kepada sel tubuh

*membantu tumbesaran

* antioksida-mengandungi vit A,C,E,Zink,selenium,melawan jangkitan & melambatkan proses penuaan.

*mengembalikan sri wajah & kulit yang cantik

* detoksifikasi-membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut & usus

Anak anda tak mahu makan…?

Kurang berat badan..?

Sering Selsema..?

Asma..?

CUBA MEAL SHAKES DARI SHAKLEE

Meal Shake Shaklee

Meal Shake Shaklee

Meal Shakes Shaklee merupakan multi vitamin lengkap didalam bentuk serbuk yang turut mengandungi protein dan serat.

Amat sesuai diambil oleh seisi keluarga. Dengan rasa Vanilla yang amat sedap & lazat.

Merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan.

* sarapan segera yg berkhasiat

* hidangan segera untuk para atlit

* hidangan yg ideal, rendah kalori, rendah lemak & sodium.

Meal Shake Shaklee

Meal Shake Shaklee

MEAL SHAKES PENTING UNTUK SI MANJA ANDA !!!

* mengandungi asid folic, biotin, kalsium & magnesium untuk membina sel-sel & proses tumbesaran

* kaya dengan protein yg membantu menyihatkan sel-sel

* mengandungi vitamin A,C,E, zink & selenium sebagai anti oksidan

* membentuk sel darah merah yg sihat

* minuman multivatimin perisa vanilla yg lengkap, tanpa pewarna & gula tiruan

Meal Shakes

Meal Shakes

MEAL SHAKES AMAT SESUAI UNTUK SEMUA..

* ibu hamil yg tiada selera makan, morning sickness yg teruk

* ibu menyusu yang kekurangan budget untuk mendapatkan ESP shaklee

* ibu bapa yg telah berumur & tidak suka makan  vitamin berbentuk pil

* kanak-kanak & remaja yg sedang meningkat dewasa

* anak-anak yg kurang selera makan

* sesiapa sahaja yg tidak sempat untuk minum pagi & secawan Meal Shakes sudah cukup untuk anda…

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee

JOM KITA LIHAT TESTIMONI MEAL SHAKES..

TESTIMONI MEAL SHAKE

TESTIMONI MEAL SHAKE

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

CARA MINUM MEAL SHAKES

CARA MINUM MEAL SHAKES

CARA MINUM MEAL SHAKES

Ini adalah pelaburan terbaik  untuk anak anda !!

ANAK SIHAT…IBU GEMBIRA….!!

ODER/INFO  : SMS/WHATSAPP FEEZA 01121780800

LIKE FANPAGE : http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

PM FB : http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

>>>>>>>>TERIMA KASIHHHH<<<<<<<<<<