JUG SHAKLEE AJAIB


AIR YANG LEBIH BERSIH DAN SIHAT DATANG HANYA DARI SEBUAH JUG AIR!!

Sebab tu saya namakan jug ni sebagai JUG AJAIB

RISIKO MEMINUM AIR TERCEMAR

Bahan beracun & berbahaya hasil produk sampingan

**boleh menyebabkan masalah hati,buah pinggang @ pusat kawalatur saraf

Logam Berat

**boleh menyebabkan tahap IQ rendah,lembab dlm pelajaran,tumbesaran tidak sihat

Pencemaran Pertanian

**menyebabkan masalah kesuburan

Pencemaran industri

**meningkatkan risiko kanser

Shaklee Get Clean Water Pitcher merupakan jug yg canggih, mudah diguna dan senang nak bawa kemana-mana.

Mula diperkenalkan pada 2011..sekali pandang macam heater air biasakan?? Sangat mudah tak perlu nak sambung bekalan elektrik…tapi ia bukan macam heater biasa kat rumah yee…ia water pitcher ringkas, mesra alam, selamat & berkualiti.

water pitcher shaklee

water pitcher shaklee

Kelebihan Water Pitcher ni..

boleh menuras kandungan air sehingga 303 litter air / 80 galen air / 600 botol minuman mineral untuk setiap satu blok penuras.

– blok penuras oleh ditukar sekiranya mencapai 303 litter air / apabila mencecah jangka masa penggunaan setiap 4 bulan (mana yg capai lebih awal)

– tak perlu nak pasang pada sinki macam water filter yg lain2 tu…jimat & harga lebih rendah daripada jenama yg lain.

filter water pitcher

filter water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

TAHUKAH ANDA??

– kualiti air dinegara kita ini boleh dikatakan kurang bersih.Walaupun nampak jernih tapi kandungannya  kita tak tau. kadangkala terdapat plumbum,sisa kilang, klorin dll. yg membahayakan tanpa kita sedari.

– kalau beli diluar contoh dimesin2 vendor / air tekan2 tu belum tentu tahap kebersihannya terjamin.

masa & tenaga juga terbuang.

alat ganti yg mudah diperolehi diagen2 sah shaklee nak lebih mudah beli terus dengan saya.

KEISTEMEWAAN WATER PITCHER SHAKLEE

SELAMAT: Menyingkirkan kandungan plumbum  dan bendasing lain.Berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar merbahaya yg terkandung dalam air.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan kos. Rakyat malaysia banyak menghabiskan wang dengan mambeli air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja ,water pitcher dapat menberi air yg bersih , selamat & sihat.

HANDAL:  lebih banyak air bersih pada setiap masa. Dengan menuras 303 liter air/80 galen air pada setiap penuras bermakna 2x ganda lebih banyak berbanding yg lain.

MESRA ALAM: memelihara alam sekitar. Water pitcher menggunakan sistem penuras jug air dengan blok karbon isian semula yg pertama dimana ia dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat drp  arang tempurung kelapa yg tahan lasak & baik terhadap alam sekitar.

Yang Paling best ialah Water Pitcher ni ada meter auto. Bila sampai masa utk tukar penuras ia akan ditunjukkan pada meter.

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk 'REPLACE'..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk ‘REPLACE’..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

So pada anda yang inginkan Jug Ajaib yg ringkas,mudah & jimat boleh dapatkan sekarang. Peruntukkan sedikit wang anda untuk kesihatan yg berpanjangan…jika dibandingkan dengan penapis yg agak mahal dipasaran.

Pada anda yg sukakan air sejuk…Jug ni boleh disimpan didalam peti sejuk….segarkan…..

**Pada anda yg ingin dapatkan produk shaklee dari saya, boleh juga dapatkan sendiri di cawangan yg berdekatan (boleh lihat pautan di ” Branch Shaklee”) dengan menggunakan ID 925103 (Hapidzatunnisak Musa).

Anda boleh sms/pm/whatsapp Feeza Man di 01121780800

Advertisements

KURUS DAN SIHAT – OMEGA GUARD SHAKLEE


Omega Guard Shaklee

Omega Guard Shaklee

Kurus dengan omega guard

Kurus dengan omega guard

OMEGA GUARD (minyak ikan terbaik di dunia)

Diekstrak dari ikan laut air sejuk diperairan negara Jepun. Omega Guard adalah 3 kali lebih tumpat dari tetumpatan hati minyak ikan. Berbanding dgn produk omega dipasaran, Omega Guard adalah yg paling tulen  didunia. Mengandungi asid lemak Omega 3  semulajadi termasuk EPA,DHA,ALA  dll.

Ia juga membekalkan 905mg asid lemak omega 3 EPA dan DHA. Ia dihasilkan melalui suatu proses penyulingan  proprietari tiga molekul , yg paling tulen dan semulajadi.

KENAPA BOLEH KURUS DENGAN OMEGA GUARD?

omega bakar lemak

> Pengambilan 3 biji sehari selepas sarapan/ lunch mampu memberi rasa kurang lapar kepada anda.

> berfungsi membakar lemak dan meningkatkan metabolisma

> kajian dilakukan di Jepun & Czech Republic mencadangkan bahawa omega 3 mampu menghalang pembentukan lemak badan hodoh & menggalakkan  pembakaran lemak dengan cepat.

> Satu kajian di Australia menunjukkan pembakaran lemak yg lebih tinggi semasa senaman dilakukan  apabila mengambil omega 3 berbanding mereka yg tidak mengambilnya semasa bersukan.

> membantu masalah perut buncit dan obesiti.

> kesimpulannya omega mampu mengurangkan selera makan disamping membakar lemak dengan cepat..

MANFAAT LAIN

stroke>>memelihara dari penyakit stroke, penyakit jantung , kencing manis, gaot, tulang dan sakit sendi.

>>melincirkan saluran  dan peredaran darah. Mengekalkan tekanan darah normal serta ketegangan  dileher atau sakit kepala.

>> Sangat baik untuk wanita yg mementingkan kecantikan (flawless skin). Melicinkan kulit yg akan kelihatan kemerah-merahan.

>>mengimbangi perubahan dalam kepekatan hormon wanita yg menyebabkan PMS.

>>memperbaiki  masalah alahan kulit seperti eczema, proriasis dll.

>>Baik untuk ibu yg hamil (1 biji sehari) kerana membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan. DHA & EPA  dari omega ni sangat penting  untuk pembentukan otak & mata bayi

>> Baik bagi ibu hamil untuk mengawal paras kolestrol dalam badan.

>> Baik untuk ibu yg sedang menyusu kerana pengambilan asid lemak omega 3 dalam tempoh penyusuan  susu ibu dapat mengekalkan perkembangan otak anak.

>> membantu menghindarkan anak2 drp gangguan  hiperaktif dan masalah tumpuan (ADHD) / autisme.

>>kanak-kanak  adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg pintar perlukan makanan yg kaya dengan asid lemak omega 3, DHA & EPA.

>>juga sangat bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema dll.

>>mencegah Insomnia & mengurangkan tekanan. Kajian  membuktikan bahawa EPA & DHA  mempunyai keupayaan utk menstabilkan emosi & membantu dlm perkembangan kesihatan mental termasuk kemurungan , tekanan, kebimbangan, neurasthenia & penyakit schizophrenia.

Cukuplah serba sedikit perkongsian tentang  kebaikan Omega Guard….

Duit bukan segala-galanya…tetapi kesihatan badan adalah yang paling utama…mencegah dari awal lebih baik…dari mengubati…

Sila berhubung dengan saya Feeza (sms/whatsapp 01121780800)

@ PM feeza di http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

@Like Fanpage Fiza ya : http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

>>>>>>thank’s Uolls kerana sudi membaca dan berkongsi <<<<<

ESP-produk TERLARISS!!


ESP Shaklee Terlaris

ESP Shaklee Terlaris

APA ITU ESP (Energizing Soy Protein)

ESP adalah minuman soya yang membekalkan protein. Protein adalah makanan yang sangat penting untuk tubuh kita. Sel-sel tubuh badan kita bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel baru dan menggantikan tisu2 yang lama atau yang telah rosak..

KEHEBATAN ESP !!!

ESP merupakan sumber protein yang lengkap terdiri daripada 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh badan dan sukar untuk kita dapati daripada diet harian kita.

ESP mengandungi kacang soya,NON-GMO yang semulajadi & bebas daripada kolestrol & rendah lemak. Terbukti membekalkan TENAGA yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.

ESP membantu mengekalkan paras gula dalam darah.

Satu hidangan ESP ini bersamaan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric & sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.

ESP membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan,DNA & pembentukan otot baru. Tiada perasa tiruan, pengawet & pewarna.

KHASIAT ESP

Kekal Muda  –  Pengambilan ESP adalah kunci untuk mengekalkan kulit yang anjal,awet muda , kekuatan otot & memberi tenaga.

Mencegah osteoporosis & penyakit jantung.

Kulit berseri-seri  –  merangsang regenerasi kulit,otot,memulih kedutan, anti penuaan & mempercepatkan pemulihan luka dan parut.

Memberi tenaga segera  –  mengekalkan tenaga & meningkatkan sistem imun,memulih keletihan, migrain & isomnia

Memulih Pigmentasi – melambatkan proses uban,rambut gugur,kerosakan kuku & masalah pigmentasi.

Memperbaiki memori  –  menguatkan ingatan, kecerdasan, keupayaan seksual dll.

Macamana nak minum ESP ???

ESP cara minum

ESP cara minum

JOMM!! LIHAT TESTIMONI ESP….TERUJA YOUUUU!!!

TESTIMONI ESP

TESTIMONI ESP

NAK LAGI……???

TESTIMONI ESP

TESTIMONI ESP

ESP TESTIMONI

ESP TESTIMONI

ESP TESTIMONI

ESP TESTIMONI

ESP TESTIMONI

ESP TESTIMONI

TESTIMONI ESP

TESTIMONI ESP

TESTIMONI ESP

TESTIMONI ESP

TESTIMONI ESP

TESTIMONI ESP

Tunggu apa lagi..??…jom kita berSHAKLEE  tak rugi kalau mencuba…

SMS/WHATSAPP FEEZA : 01121780800

PM je  FB saya di  http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

@ LIKE Fanpage di http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

Semoga perkongsian ini dapat manfaat  & kesihatan untuk kita semua…mencegah lebih awal lebih baik daripada mengubati…

SILA KLIK LAGI DI ‘KIRIMAN TERBARU’ SEBELAH KIRI UTK INFO PRODUK YG LAIN…THANKS…

Nutriferon – baik untuk sistem imun badan


Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

Assalamualaikum…hari ni saya nak share dengan uools tentang kelebihan dan kebaikan Nuriferon Shaklee.

KEBAIKAN NUTRIFERON SHAKLEE TINGKATKAN IMUNITI

Kebaikan Nutriferon terbukti secara klinikal selamat, berkesan & semulajadi 100%. Bagi orang dewasa mahukan kanak-kanakyg kerap demam, selsema, sakit2 badan, sengal2, hidung tersumbat, bersin2, batuk2 , ……elok ambil Nutriferon ni…

Ia mengaktifkan sistem imun kita untuk menghalang & melawan jangkitan (tanpa bahan kimin tau)…jadi mudah mudahan tak perlulah ke klinik…

Nutriferon umpama First Aid Kit yang harus disimpan dalam rumah (satu rumah…satu Nutriferon ) !!

nutriferon

nutriferon

KEBAIKAN NUTRIFERON YANG TIADA TANDINGAN

* merupakan rumusan berpaten yg istimewa membantu meningkatkan keseluruhan sistem imun tubuh..

* membantu lawan kanser & tumur otak

* membantu kurangkan ketidakselesaan  waktu kemoterapi

* melindungi dari influenza, selsema..

* melambatkan proses penuaan

* meringankan stress dan kelesuan

* mengurangkan infersi & sakit kronik pesakit2 hepatatis B & C

* membantu kesihatan wanita monopous menjadi lebih baik

* mengurangkan simtom2 ketika pra haid & waktu haid

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

FAKTA MENGUASAI KELEBIHAN NUTRIFERON

* dicipta oleh pakar imun , DR Yasuhiko Kojima

* lebih daripada 40th penyelidikan

* Dr Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya interferon semulajadi didunia

* Nutriferon mengandungi satu campuran proprietari ekstrak tumbuhan semulajadi.

* terbaik secara klinikal terhadap manusia

* Nutriferon banyak digunakan dalam bidang perubatan

Nutriferon Shaklee

Nutriferon Shaklee

nutriferon shaklee

nutriferon shaklee

Saya nak share pula tentang testimoni Nutriferon….

testimoni nutriferontestimoni nutriferon

testimoni nutriferon

testimoni nutriferon

Inilah sedikit sebanyak info tentang Nutriferon Shaklee….harap-harap dapat membantu….HIDUP SIHAT KELUARGA BAHAGIA!!!

Untuk oder/harga SERIUSS JIMATT!!

SMS/WHATSAPP FEEZA : 01121780800

@PM di FB : http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

@ LIKE di Fanpage: http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

>>>>>>TERIMA KASIH SUDI BERKONGSI<<<<<<<

MEAL SHAKES UNTUK SEISI KELUARGA ANDA


Ramai beranggapan Meal Shakes  hanya untuk kanak2 je..walhal ia adalah untuk semua dan seisi keluarga. Semua boleh ambil Meal Shakes ni dari bayi 1 tahun keatas, pelajar,kanak2 membesar, ibu hamil, para atlet, vegetarian, orang sakit, orang yang sibuk bekerja, orang yg selalu mengambil makanan segera, warga tua dan sebagainya.

Meal Shakes menyediakan hidangan lengkap dengan nutrisi dan asid amino yg mudah diserap untuk kegunaan harian. Rasa Vanila yg sangat lazat dan harum. Berita baik bagi yg tidak boleh menelan pil terutama kanak2 dan warga tua.

Diperbuat dari bahan semula jadi..buah buahan, sayuran, kacang soya,lactalbumin (sejenis susu). Mempunyai protin yg sangat tinggi baik untuk keperluan badan.

Antara kebaikannya adalah…

*memberi nutrisi kepada sel tubuh

*membantu tumbesaran

* antioksida-mengandungi vit A,C,E,Zink,selenium,melawan jangkitan & melambatkan proses penuaan.

*mengembalikan sri wajah & kulit yang cantik

* detoksifikasi-membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut & usus

Anak anda tak mahu makan…?

Kurang berat badan..?

Sering Selsema..?

Asma..?

CUBA MEAL SHAKES DARI SHAKLEE

Meal Shake Shaklee

Meal Shake Shaklee

Meal Shakes Shaklee merupakan multi vitamin lengkap didalam bentuk serbuk yang turut mengandungi protein dan serat.

Amat sesuai diambil oleh seisi keluarga. Dengan rasa Vanilla yang amat sedap & lazat.

Merupakan hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan.

* sarapan segera yg berkhasiat

* hidangan segera untuk para atlit

* hidangan yg ideal, rendah kalori, rendah lemak & sodium.

Meal Shake Shaklee

Meal Shake Shaklee

MEAL SHAKES PENTING UNTUK SI MANJA ANDA !!!

* mengandungi asid folic, biotin, kalsium & magnesium untuk membina sel-sel & proses tumbesaran

* kaya dengan protein yg membantu menyihatkan sel-sel

* mengandungi vitamin A,C,E, zink & selenium sebagai anti oksidan

* membentuk sel darah merah yg sihat

* minuman multivatimin perisa vanilla yg lengkap, tanpa pewarna & gula tiruan

Meal Shakes

Meal Shakes

MEAL SHAKES AMAT SESUAI UNTUK SEMUA..

* ibu hamil yg tiada selera makan, morning sickness yg teruk

* ibu menyusu yang kekurangan budget untuk mendapatkan ESP shaklee

* ibu bapa yg telah berumur & tidak suka makan  vitamin berbentuk pil

* kanak-kanak & remaja yg sedang meningkat dewasa

* anak-anak yg kurang selera makan

* sesiapa sahaja yg tidak sempat untuk minum pagi & secawan Meal Shakes sudah cukup untuk anda…

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee

JOM KITA LIHAT TESTIMONI MEAL SHAKES..

TESTIMONI MEAL SHAKE

TESTIMONI MEAL SHAKE

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

TESTIMONI MEAL SHAKES

CARA MINUM MEAL SHAKES

CARA MINUM MEAL SHAKES

CARA MINUM MEAL SHAKES

Ini adalah pelaburan terbaik  untuk anak anda !!

ANAK SIHAT…IBU GEMBIRA….!!

ODER/INFO  : SMS/WHATSAPP FEEZA 01121780800

LIKE FANPAGE : http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

PM FB : http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

>>>>>>>>TERIMA KASIHHHH<<<<<<<<<<

COLLAGEN POWDER SHAKLEE


Collagen Powder Shaklee

Collagen Powder Shaklee

Mungkin ada yg belum tahu yang Shaklee juga mengeluarkan produk Kolagen.

Alhamdulillah…ramai yg berminat dengan kolagen powder ni..kesannya dapat dilihat seawal 7-8 hari mengikut ujian klinikal yg telah dijalankan ..HEBATKAN!!

Pengurangan kolagen dalam badan menyebabkan :-

* kulit berkedut, kering, kusam

* kuku rapuh & tidak kukuh

* rambut gugur dll

Shaklee Collagen Powder adalah Supliment yang unggul , mengandungi 4000 mg kolagen RSS (sisik ikan merah)

Bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah yg mudah diserap oleh tubuh. 7 ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia ja ponica, Lactobacillus acidophilus, vitamin c & vitamin B

collagen-powder

Tampak lebih muda

*  membantu menguatkan rambut & merangsang pertumbuhan semula.

*  mengekalkan kesihatan kuku

*  membantu mengurangkan parut

* menghilangkan tanda penuaan

*  menguatkan tulang

*  membantu mengurangkan kesakitan dan geseran sendi

*  baik untuk mata

*  memastikan otak sentiasa sihat.

COLLAGEN POWDER SHAKLEE

COLLAGEN POWDER SHAKLEE

testimoni kolagen powder

testimoni kolagen powder

Ramai yang telah mencuba….dan berjaya…tunggu apa lagi…

cuba sekotak dulu baru tahu!!!

BERMINAT/INFO: klik LIKE di fanpage http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

@ PM di Fb http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

@ SMS/WHATSAPP FEEZA 01121780800

Vitamin E..Vitamin Cinta!!


Vitamin E Shaklee

Vitamin E Shaklee

Kelebihan Vitamin E

Memperbaiki parut – menjadikan kulit lebih licin & menghilangkan parut jerawat

Melindungi Jantung – pengambilan Vit E membantu melambatkan penuaan,mengurangkan kedut,garis halus,pegmentasi & melicinkan kulit.

Anti oksidan yg kuat – membantu melawan kanser, menguatkan sistem imun, mengurangkan kerosakan kulit akibat radikal bebas.

Mempertingkatkan kemampuan reproduktif – lelaki digalakkan mengambil vit E untuk meningkatkan kualiti sperma. Wanita & lelaki juga boleh meningkatkan kelestarian seksual dan tenaga apabila mengambil vit E.

LIHAT APA KATA MEREKA !!

testimoni vit E shaklee

testimoni vit E shaklee

Testimoni vit-e

Testimoni vit-e

Vit E Shaklee

Vit E Shaklee

Testimoni Vit E Shaklee

Testimoni Vit E Shaklee

WOW!! memang ‘multifunction’ la vit E ni ya!! Bukan saja untuk kecantikan kulit & melambatkan penuaan bahkan dapat meningkatkan keintiman   hubungan suami isteri..you!!  Sebab tulah ia terkenal dengan gelaran VITAMIN CINTA .

KULIT CANTIK….SUAMI PUN SUKA….

Untuk khidmat konsultasi percuma & tempahan Shaklee sila

SMS/WHATSAPP FEEZA 01121780800  atau  Fanpage: http://www.facebook.com/BlogEfizadshop

PM FB: http://www.facebook.com/hafizatunnisak.efiza

*produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh @ mencegah sebarang jenis penyakit..!!

SILA KLIK LAGI DI ‘KIRIMAN TERBARU’ SEBELAH KIRI UNTUK INFO PRODUK YG LAIN..THKS