JUG SHAKLEE AJAIB


AIR YANG LEBIH BERSIH DAN SIHAT DATANG HANYA DARI SEBUAH JUG AIR!!

Sebab tu saya namakan jug ni sebagai JUG AJAIB

RISIKO MEMINUM AIR TERCEMAR

Bahan beracun & berbahaya hasil produk sampingan

**boleh menyebabkan masalah hati,buah pinggang @ pusat kawalatur saraf

Logam Berat

**boleh menyebabkan tahap IQ rendah,lembab dlm pelajaran,tumbesaran tidak sihat

Pencemaran Pertanian

**menyebabkan masalah kesuburan

Pencemaran industri

**meningkatkan risiko kanser

Shaklee Get Clean Water Pitcher merupakan jug yg canggih, mudah diguna dan senang nak bawa kemana-mana.

Mula diperkenalkan pada 2011..sekali pandang macam heater air biasakan?? Sangat mudah tak perlu nak sambung bekalan elektrik…tapi ia bukan macam heater biasa kat rumah yee…ia water pitcher ringkas, mesra alam, selamat & berkualiti.

water pitcher shaklee

water pitcher shaklee

Kelebihan Water Pitcher ni..

boleh menuras kandungan air sehingga 303 litter air / 80 galen air / 600 botol minuman mineral untuk setiap satu blok penuras.

– blok penuras oleh ditukar sekiranya mencapai 303 litter air / apabila mencecah jangka masa penggunaan setiap 4 bulan (mana yg capai lebih awal)

– tak perlu nak pasang pada sinki macam water filter yg lain2 tu…jimat & harga lebih rendah daripada jenama yg lain.

filter water pitcher

filter water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

sebelum & selepas mengguna water pitcher

TAHUKAH ANDA??

– kualiti air dinegara kita ini boleh dikatakan kurang bersih.Walaupun nampak jernih tapi kandungannya  kita tak tau. kadangkala terdapat plumbum,sisa kilang, klorin dll. yg membahayakan tanpa kita sedari.

– kalau beli diluar contoh dimesin2 vendor / air tekan2 tu belum tentu tahap kebersihannya terjamin.

masa & tenaga juga terbuang.

alat ganti yg mudah diperolehi diagen2 sah shaklee nak lebih mudah beli terus dengan saya.

KEISTEMEWAAN WATER PITCHER SHAKLEE

SELAMAT: Menyingkirkan kandungan plumbum  dan bendasing lain.Berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar merbahaya yg terkandung dalam air.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan kos. Rakyat malaysia banyak menghabiskan wang dengan mambeli air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja ,water pitcher dapat menberi air yg bersih , selamat & sihat.

HANDAL:  lebih banyak air bersih pada setiap masa. Dengan menuras 303 liter air/80 galen air pada setiap penuras bermakna 2x ganda lebih banyak berbanding yg lain.

MESRA ALAM: memelihara alam sekitar. Water pitcher menggunakan sistem penuras jug air dengan blok karbon isian semula yg pertama dimana ia dapat mengurangkan timbunan sisa. Setiap penuras diperbuat drp  arang tempurung kelapa yg tahan lasak & baik terhadap alam sekitar.

Yang Paling best ialah Water Pitcher ni ada meter auto. Bila sampai masa utk tukar penuras ia akan ditunjukkan pada meter.

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

utk pertama kali guna/setiap kali menukar filter baru laraskan ke aras SET

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk 'REPLACE'..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

bila sampai 80oz bermakna masa utk tukar penuras, ia akan tunjuk ‘REPLACE’..& reset kembali bila selesai menukar penuras..mudahkan..

So pada anda yang inginkan Jug Ajaib yg ringkas,mudah & jimat boleh dapatkan sekarang. Peruntukkan sedikit wang anda untuk kesihatan yg berpanjangan…jika dibandingkan dengan penapis yg agak mahal dipasaran.

Pada anda yg sukakan air sejuk…Jug ni boleh disimpan didalam peti sejuk….segarkan…..

**Pada anda yg ingin dapatkan produk shaklee dari saya, boleh juga dapatkan sendiri di cawangan yg berdekatan (boleh lihat pautan di ” Branch Shaklee”) dengan menggunakan ID 925103 (Hapidzatunnisak Musa).

Anda boleh sms/pm/whatsapp Feeza Man di 01121780800

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s